© Elisabeth Alba. Joyería Artístia /joyas de autor.   

Contacto España

Atención al cliente

 + 34 606861618

info@elisabethalba-joyeriaartistica.com

 

Aparición en Prensa Especializada

10 años en sus vidas


Dicen los expertos que es bueno pedir a los clientes unas palabras, una frase, una experiencia sobre tu trabajo.

Pues bien, cual fué mi sorpresa cuando una mañana de sábado recibí en mi correo electrónico un mensaje de Bernat. En el asunto del mensaje ponía "Escrit pel blog".

Hacía meses que se lo había comentado así que, para nada lo esperaba aquel día.

Y cuanto más iba leyendo, más me iba emocionando y con el permiso de Bernat (quien me hace los encargos personalizados) y de José (quien los recibe) os copio y pego, la carta que han escrito sobre mi.

Jose es la afortunada que recibe mis joyas

Fa uns 10 anys que els treballs de l’Elisabeth van arribar a casa; la vam conèixer en una fira d’artesania a Sants i des d’aleshores un univers particular m’arriba cada Sant Jordi.

El Bernat imagina i l’Elisabeth materialitza el seu somni, adequant-lo als materials i tenint-ne cura fins a l’últim detall. Tinc unes peces magnífiques, són la meva col·lecció particular d’art.

Hace unos 10 años que los trabajos de Elisabeth llegaron a casa; la conocimos en una feria de artesanía en Sants y desde entonces un universo particular me llega a casa cada Sant Jordi.

Bernat imagina y Elisabeth materializa su sueño, adecuandolo a los materiales y cuidando hasta el último detalle. Tengo unas piezas magníficas, son mi colección particular de arte.

Les marietes: són l’última creació que em va fer. M’agraden molt aquests insectes, els trobo elegants i molt, molt divertits! I ara els tinc passejant per les mans (un anell de doble dit) i les orelles.

Las mariquitas: son la ultima creación que me ha hecho. Me gustan mucho estos insectos, los encuentro elegantes y muy, muy divertidos! Y ahora los tengo paseando por mis manos (un anillo de doble dedo) y en las orejas.

La merceria: aquest conjunt em va emocionar especialment. La meva família ha tingut aquest negoci durant molts anys i allà vaig ser molt feliç, entre cintes i vetes, però sobretot, entre botons. M’agraden tant que en tinc una col·lecció: botons grans, petits, rodons, quadrats, antics, moderns...I amb alguns d’aquest botons va fer unes arracades, i un anell gros i ben imponent. I una agulla de pit delicadíssima. I ho acompanya un collaret de teixit que recorda les figures de les blondes que veníem... Un conjunt preciós.

La mercería: Este conjunto me emocionó especialmente. Mi familia ha tenido este negocio durante muchos años y allí fui muy feliz, entre cintas y betas, pero sobre todo, entre botones. Me gustan tanto que tengo una colección: botones grandes, pequeños, redondos, cuadrados, antiguos, modernos... Y con algunos de estos botones me hizo unos pendientes y un anillo grande y bien imponente. Y un alfiler delicadisima. Y lo acompaña un collar textil que recuerda las figuras de blonda que vendiamos... Un conjunto precioso.

El laberint: la idea d’un món de camins possibles i de decisions a prendre per tornar a lloc o per sortir en un altre indret és atractiva i vital; aquest conjunt uneix cap, cor i mans, un laberint indestriable d’un mateix.

El Laberinto: la idea de un mundo de caminos y de decisiones a tomar para volver al un lugar o para llegar de otro distinto es atractiva y vital; este conjunto une mente, corazón y manos, un laberinto inseparable de uno mismo.

Anillo, pendientes y colgante realizado en plata y esmalte en frio.

El jardí: és un joc íntim amb el meu company, en Bernat, qui cada any se les pensa totes i li passa el repte a l’Elisabeth. El jardí d’Epicur on creixen les flors i sempre és primavera, on hi ha la calma i el repòs. I l’amistat.

El Jardín: es un juego íntimo con mi compañero, el Bernat, quien cada año las piensa todas i le pasa el reto a Elisabeth. El jardín de Epicuro donde crecen las flores y siempre es primavera, donde hay calma y reposo. Y la amistad.

Els elements: de què estem fets? Els 4 elements bàsics (els meus amics presocràtics –sóc filòsofa de formació- i Aristòtil) van deixar-ho ben clar troben cadascú el seu lloc natural

Los cuatro elementos: de que están hechos? Los 4 elementos básicos (mis amigos presocráticos - soy filósofa de formación - y Aristóteles) lo dejaron bien claro cada uno encuentra su sitio natural

Els fluïds: densitats i colors que es mouen amb tu, lentament, com el pas del temps. Els fluïds que acompanyen els moments de la vida, que són per arreu, en la física dels cossos i en la química de la matèria.

Los Fluidos: densidades i colores que se mueven contigo, lentamente, con el paso del tiempo. Los fluidos que acompañan los momentos de la vida, que se encuentra en todos sitios, en la física de los cuerpos y en la química de la materia.

Les espirals: quan ens vam conèixer, amb en Bernat, jo era espiral; l’atracció del girar i girar sense fi, hipnòtica m’hipnotitzava. No me’n podia estar (ni ara, m’agrada tenir-ne aprop en tot el que m’envolta). I va arribar el conjunt de les espirals en dualitat de to i treball. És una forma, però, que si us hi fixeu bé, és present en moltes de les obres que em fa l’Elisabeth.

Las espirales: cuando conocí al Bernat, yo era espiral; la atracción del girar y girar sin fin, hipnótica me hipnotizaba. No lo podía evitar( ni ahora, me gusta tenerla cerca en todo lo que me rodea). Y llegó el conjunto de las espirales en dualitat de tono y trabajo. Es una forma, pero, que si os fijáis bien, está presente en muchas de las obras que hace Elisabeth.

El cercle dels amants: caminant junts en el món perfecte imaginat per tants amb la figura del cercle... Fent equilibris, sempre a tocar l’un de l’altre. La simplicitat de la simbologia representada en el disseny triat pesant en el jardí: aquesta obra sintetitza moltes de les anteriors; la dualitat, l’espai d’amistat, l intimitat i...el millor moment del dia en el millor indret del dia eternitzat...

El circulo de los amantes: Caminando juntos en un mundo perfecto imaginado por tantos con la figura del circulo... Haciendo equilibrios, siempre para tocarse el uno al otro. La simplicidad de la simbología representada en el diseño escogido pensando en el jardín, esta obra sintetiza muchas de las anteriores; la dualidad, el espacio de amistad, la intimidad, y... el mejor momento del día en el mejor lugar del día eternizado...

Moltes gràcies Elisabeth per fer reals els projectes del Bernat

Muchas gracias Elisabeth por hacer reales los proyectos de Bernat.

Bernat Cliente que me encarga las joyas

El que em meravella de treballar amb l’Elisabeth és la facilitat de plasmar les meves idees descabellades en una peça d’art. Per a ella, mai no hi ha res difícil, tot són reptes engrescadors, fet que fa que, any rere any, la imaginació i la motivació creixin sense parar. Per a mi ha estat una sort trobar algú capaç de traduir els meus sentiments en objectes físics. Segurament és la millor lliçó sobre l’art que he pogut rebre en la meva vida. Participar en un projecte creatiu és una experiència que recomano a tothom. Tant fa si ets racional o passional, l’Elisabeth aconseguirà plasmar allò que tens en ment. Moltes gràcies per 10 anys fantàstics de creació.

El que em meravella de treballar amb l’Elisabeth és la facilitat de plasmar les meves idees descabellades en una peça d’art. Per a ella, mai no hi ha res difícil, tot són reptes engrescadors, fet que fa que, any rere any, la imaginació i la motivació creixin sense parar. Per a mi ha estat una sort trobar algú capaç de traduir els meus sentiments en objectes físics. Segurament és la millor lliçó sobre l’art que he pogut rebre en la meva vida. Participar en un projecte creatiu és una experiència que recomano a tothom. Tant fa si ets racional o passional, l’Elisabeth aconseguirà plasmar allò que tens en ment. Moltes gràcies per 10 anys fantàstics de creació.

#joyapersonalizada #joyeríaartist #diseñodejoyas #joyasdediseño #joyasparamama #Colgantesdediseño

0 vistas